Magamról

A KEZDETEKTŐL...

Hol is kezdjem? A fotózás, videózás hobbiként kezdődött. Először a barátok, az ismerősök és a munkatársak kértek fel esküvőjük videózására. A pozitív visszajelzések alapján úgy éreztem, hogy miért ne készíthetnék mások részére is esküvői videót? Azóta számos esküvőt és lakodalmat filmeztem. Az ifjú párral közösen alakítjuk ki, hogy mi az amit látni szeretnének, és mit tartanak fontosnak. Nem mindenki szeret kamera előtt szerepelni, ezért fontos, hogy már a megbeszélésen megtaláljuk a közös hangot, a szimpátiát és a nagy napon barátként találkozzunk. A jókedv, a vidámság a filmen is meglátszik, és videós annak örül ha a násznép jól szórakozik, mintha én ott sem lennék.
1975-ben születtem Győrben, és Győrújbaráton nőttem fel. A középiskola elvégzése után villamosmérnökként végeztem a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán. Közben elvégeztem a mérnök-tanári szakot is. Pár év múlva közgazdász diplomát is szereztem.
Igazi ezermesternek vallom magam, szeretem a technikai dolgokat, nyitott vagyok az újdonságokra. Munkámat igényesen végzem, hogy mindig büszke lehessek rá.
Copyright © 2007 Tullner Péter, Minden jog fenntartva.